Verzending & Retour

Verzending

Voor België bieden wij gratis verzending aan voor bestellingen vanaf €75.
Voor Nederland bieden wij gratis verzending aan voor bestellingen vanaf €90.

Zodra je je bestelling hebt geplaatst en betaald, zullen wij deze binnen 1 à 3 werkdagen verzenden. Houd er rekening mee dat zaterdag en zondag geen werkdagen zijn.

Voor de verzending van je bestelling maken wij gebruik van Bpost en Mondial Relay (afhaalpunt). Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging.
Als je deze niet in je inbox ontvangt, controleer dan je spamfolder.
Bij vragen of problemen kan je steeds ons contactformulier gebruiken. 

Track & Trace

Ongeacht of je nu kiest voor Bpost of Mondial Relay als leveringsdienst, je ontvangt altijd een track & trace bij verzending. Zo blijf je op de hoogte van de voortgang van je zending en weet je wanneer je deze kunt verwachten.

Hieronder vind je een handig overzicht van de geschatte levertermijnen:

BELGIË
Bpost 2 werkdagen
Mondial Relay  3 werkdagen
NEDERLAND
Bpost 3 werkdagen
Mondial Relay  4 werkdagen

Retour

Als u een bestelling heeft geplaatst voor een gepersonaliseerd product, dan kunt u deze niet annuleren of retourneren nadat het ontwerp is gemaakt.
Zoals ook aangegeven in onze algemene voorwaarden.

In uitzonderlijke gevallen kan annulering nog mogelijk zijn, maar alleen als we nog niet met de productie zijn begonnen. In dat geval kunnen we eventuele kosten in rekening brengen die we al hebben gemaakt, zoals transactiekosten en ontwerpkosten.

Als u een product heeft besteld dat niet op maat is gemaakt, kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling of voor een ander product ruilen.
De kosten voor het retourneren zijn echter voor uw eigen rekening.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier indien u een product wilt retourneren of een bestelling wilt annuleren.